Consulatul Republicii Austria la Sibiu a organizat în data de 8 Februarie cea de-a noua ediţie a “Cupei de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu – Liqui Moly”, sub patronajul Ambasadei Austriei la București, Primăriei Municipiului Sibiu și a Consiliului Județean Sibiu, competiție ce a avut loc pe Pârtia B a domeniului Arena Platos din Păltiniș, județul Sibiu.

 

Evenimentul a fost destinat tuturor celor ce iubesc acest sport de iarnă, fiind prezenți concurenți din județele aflate în circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna, precum și din alte județe ale țării.

La startul competiției, printre cei 130 de concurenti, cu vârstele cuprinse între patru ani și 66 ani, prezenți în concurs, s-au aliniat și E.S. Karol Mistrik –Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovacia la Bucuresti, Miroslav Iabloncsik –Consul Onorific General al Slovaciei la Salonta, Christian Macedonski– Consilier în cadrul Consiliului Local Brașov din partea Forumului Democrat al Germanilor din România Brașov, și Andreas Huber- Consul Onorific al Republicii Austria la Sibiu.

Concurenții au reușit să treacă cu brio de cele două manșe de coborâre în slalom uriaș, desfășurate pe trasee diferite, ajutați fiind de condițiile meteorologice prielnice. Premiile pentru clasamentul general au fost înmânate câștigătorilor de către E.S. Dl Karol Mistrik –Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Slovacia la București.

Astfel, în clasamentul general s-au poziționat: la grupa fete, pe prima treaptă a podiumului a urcat Anamaria Ioana Gustoi – Locul I (46.46), urmată de Emma – Ana Crîjmar- Locul II (46.94) și Mara Nicoară – Locul III (48.06), iar la grupa băieți, podiumul a fost ocupat de Zsolt Zeresztes– Locul I ( 44.84), Alexandru – Mihai Popa- Locul II ( 45.42) și Alexandru Barbu – Locul III ( 45.62).

 Clasamentul integral poate fi vizualizat pe site-ul www.cupadeski.ro.

Articolul precedentCoronavirusul se răspândeşte în continuare! Numărul deceselor se apropie de 1000
Articolul următorCopşa Mică intră în Programul “Masă caldă în şcoli”