În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, trei dintre fotbaliștii echipei de fotbal din Liga 1 FC Hermannstadt au fost depistați pozitiv.

Aceștia se află acum în izolare și respectă toate recomandările specialiștilor D.S.P.Sibiu, care au început o anchetă epidemiologică. Toți ceilalți fotbaliști, precum și stafful FCH, au primit rezultate negative la testarea COVID-19.

Potrivit legislației și a protocolului sanitar anti-Covid 19, impus de autorități și comisiile sanitare de specialitate, cluburile și asociațiile cu profil sportiv nu au dreptul să facă publică identitatea unui membru al echipei depistat pozitiv/ infectat cu COVID-19.

Mai presus de fotbal și de orice altceva este sănătatea, oameni buni. Rămâneți vigilenți în lupta cu acest virus blestemat, fiindcă exact asta vom face și noi! Să ne revedem cu bine!“, anunță reprezentanții clubului sibian.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentContainer cu instalaţie de răcire, la morga din Sibiu
Articolul următorPreședintele Iohannis: ”Sunt decis să facem ce nu s-a mai făcut în România. Reconstruim tot sistemul sanitar din temelii”