UPDATE 12:27 Polițiștii anunță că nu mai sunt mașini blocate, însă DJ 106 T Ocna Sibiului – Topârcea rămâne închis.

UPDATE: Pompierii se îndreaptă și ei cu un echipaj și o autospecială șenilată pe DJ 106 T Ocna Sibiului – Topârcea, pentru a interveni dacă situația o cere. Vă reamintim că acest drum este închis circulației din cauza zăpezii viscolite și sunt mașini și oameni blocați în zonă.

Potrivit Cristinei Criveanu, purtător de cuvânt ISU Sibiu, în acest moment vorbim despre 5 autoturisme blocate în zăpadă și 8 persoane.

„Echipajul este pregătit să asigure preluarea persoanelor care au rămas cu autoturismele blocate în zăpadă, dacă situația o impune. Este vorba despre 5 autoturisme rămase blocate în zăpadă, în care se află în total 8 persoane”, transmite aceasta.

Știre inițială: Trei autoturisme și 5 persoane sunt blocate pe DJ 106T, Ocna Sibiului – Topârcea, din cauza zăpezii viscolite. Informarea a fost făcută de polițiști. Aceștia au decis să închidă drumul circulației publice, din cauza vremii nefavorabile.

Pentru deblocarea autoturismlor și a persoanelor, se intervine cu utilaje de deszăpezire. Polițiștii recomandă ca rută ocolitoate Ocna – Loamnes – Alamor – Gusu – Ludos – Toparcea.

De asemenea, DJ 106B, Ocna Sibiului – Șura Mică, trafic îngreunat din cauza zăpezii viscolite. Și aici se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Articolul precedentUPDATE: Cod galben de vânt pentru zona joasă a Sibiului
Articolul următorLa volan cu o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat