Mai mulți angajați ai Consiliului Județean Sibiu s-au implicat în acest an la Maratonul Internațional Sibiu atât ca alergători, cât și ca voluntari.

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, a fost prezentă timp de mai bine de șase ore la Punctul de Revitalizare din Piața Mare unde a oferit apă și fructe alergătorilor.

“Experiența maratonului trăită din postura de voluntar, mi-a confirmat încă o dată că implicarea și spiritul civic sunt definitorii pentru sibieni. Nici ploaia, care a marcat primele ore ale evenimentului, nu a reușit să îi demobilizeze pe alergătorii și voluntarii care și-au alocat ziua de sâmbătă, 1 Iunie, pentru a susține proiectele în care cred” a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Vicepreședintele Marcel Luca, administratorul public Sebastian Dotcoș, managerul public Ioan Bordianu și șeful Serviciului Resurse Umane Marian Concioiu au alergat o ștafetă de 4×5,3 km pentru proiectul „Universul simțurilor – Camera polisenzorială pentru copiii cu dizabilități din CSEI nr. 2, Sibiu”.

Anca Ghigulescu, Camelia Proca și Ioana Deaconescu, consiliere în Cabinetul Președintelui, au alergat pentru susținerea cauzei egalității de gen, respectiv în sprijinul pre-maturilor din Sibiu. Daniela Stoica, șefă Serviciului Patrimoniu și Investiții a fost de asemenea voluntar alături de președintele CJ.

Roxana Mandea, Mihaela Feteanu, Amalia Dragoman și Vasilica Grecu au încercat, de asemenea, postura de voluntar și s-au bucurat de atmosfera plină de viață a evenimentului organizat de Fundația Comunitară Sibiu.

De asemenea, duminică ,2 iunie, managerul public Ioan Bordianu a participat tot ca voluntar la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Naționale a Adopției de către DGASPC Sibiu și Alianța „România fără orfani” în Parcul Subarini. Evenimentul a implicat zeci de copii și părinți care au trecut prin experiența adopției în jocuri și activități interactive.

Articolul precedentLista câștigătorilor Apă Canal S.A. Sibiu
Articolul următorGaz Metan a terminat sezonul cu o victorie împotriva Concordiei Chiajna