A început licitația pentru „Furnizarea și distribuția de lapte și produse lactate, de fructe și de produse de panificație în grădinițele și școlile din județul Sibiu pentru perioada 2018-2020”.

Astfel, până în 12 octombrie, ora 15:00, operatorii economici din Județul Sibiu, care sunt interesați să distribuie lapte, produse lactate (iaurt), cornuri și alte produse de panificație, respectiv biscuiți și covrigei, precum și mere sau pere își pot depune oferta în SICAP (Sistemul Informatic Colaborativ pentru Achiziții Publice).

Valoarea estimată a contractului pentru cei doi ani este de 17.314.736,58 lei fără TVA.

Autoritățile anunță că, din acest an, elevii vor primi cornuri/produse de panificație de calitate superioară, din făină integrală, îmbunătățite cu semințe, iar furnizorii pot oferta pere care vor fi distribuite în grădinițe și școli alternativ cu merele. De asemenea, ca și noutate, tot din acest an, județul Sibiu a fost împărțit în trei zone, astfel că vor fi organizate 9 licitații, materializate în 9 contracte, câte trei pentru lapte, corn și fructe. Măsura a fost luată pentru operativitatea furnizării și distribuției produselor.

În întreg județul sunt aproximativ 40.000 de preșcolari și elevi.

Articolul precedent21 de accidente în Sibiu pe fondul consumului de alcool la volan
Articolul următorJoi, Cârțișoara și Miercurea Sibiului rămân fără curent electric