Un șofer a lovit ieri, 21 octombrie, un minor cu mașina după care a fugit de la locul accidentului. Polițiștii au fost anunțați chiar de băiatul de 11 anu carea a venit la Biroului Rutier Sibiu însoțit de părinți. Copilul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale fără a rămâne internat.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că, în jurul orei 14,20, pe strada Cibinului din municipiul Sibiu, un conducător auto aflat la volanul unui autoturism nu a acordat prioritate și a acroșat un copil în vârstă de 11 ani, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni amplasată la intersecția cu strada Târgu Fânului. Imediat după producerea accidentului, șoferul și-a continuat deplasarea”, au transmis polițiștii.

În jurul orei 16.00, șoferul a fost identificat la domiciliul său din municipiul Sibiu. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 64 de ani, acesta declarând că nu a sesizat că l-ar fi acroșat pe minor, din acest motiv continuându-și deplasarea.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Articolul precedentLucrări Apă Canal pe strada Fabricii din Sibiu. Mai mulți locuitori, afectați vineri
Articolul următorUPDATE/ Incendiul de la hala de pe Frigoriferului fost lichidat