Nelu Ploieșteanu a murit în această dimineață după infectarea cu noul coronavirus. Artistul era internat la Spitalul Floreasca.

Este doliu în lumea muzicii. Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut de prietenii acestuia pe rețelele de socializare.

Cântărețul s-a prezentat în urmă cu câteva săptămâni la spital pentru că se simțea rău. Inițial, el a refuzat internarea însă ulterior starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Nelu Ploieșteanu a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus și plămânii i-au fost grav afectați. De mai multe zile el se afla în stare gravă, într-o secție ATI.

Plămânii cântărețului erau afectați în proporție de 70% în momentul în care a ajuns să fie internat la spital. El prezenta mai multe comorbidități care i-au înrăutățit situația medicală. Nelu Ploieșteanu a murit la Spitalul Floreasca din Capitală, vineri dimineață, 2 aprilie.

Nelu Ploieșteanu, pe numele său real Ion Dumitrache, a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din țara noastră. 

 
Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 180 – Cum își întreține fizicul de invidiat Diana Șoșoacă
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum au fost îndulcite autoritățile de MAFIA zahărului pentru distrugerea fabricilor din România – Condamnări pe bandă rulantă în „dosarul Zahărul”