DJ 106E, intre Rod si Tilisca, soferul unei autoutilitare conduse spre Tilisca a intrat in depasirea unui autoturism fara sa observe ca din sens opus circula un microbuz de marfa, iar in incercarea de a evita coliziunea frontala cu microbuzul a acrosat autoturismul depasit, dar si microbuzul.

In urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a soferului autoutilitarei, 20 de ani, din Sibiu, si a soferului microbuzului, 48 de ani, din Jina, acestia fiind transportati la spital constienti. Autoturismul a fost condus de un barbat in varsta de 64 de ani, din Sadu.

Politistii rutieri sunt la fata locului si efectueaza cercetari in vederea stabilirii circumstantelor exacte in care s-a produs accidentul.

ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje SMURD, pe DJ 106E , Rod – Tilișca, ca urmare a producerii unui accident rutier. 

Echipajele medicale au acordat asistență medicală la fața locului la 3 persoane implicate. 

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 21 de ani și un bărbat, în vârstă de aproximativ 48 de ani, policontuzionati, în stare de conștiență, sunt transportați cu ambulantele SMURD la spitalul județean.

Articolul precedentStrategie în ALB & NEGRU”, o emisiune care vă pune mintea la încercare!
Articolul următorVIDEO | Ana Maria Păcuraru, interviu eveniment cu șeful adjunct al NATO, Mircea Geoană: Ce i-a transmis Joe Biden lui Vladimir Putin. Culisele întâlnirii de la Geneva