ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două autospeciale de primă intervenție, două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, în localitatea Cârța, strada Parcului, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe.

În sprijinul acestora a fost mobilizată o autospecială de stingere de la Punctul de Lucru Victoria al ISU Brașov și SVSU Cârța. 

Sosite la fața locului, forțele au localizat și lichidat incendiul care se manifesta generalizat la acoperișul și podul casei. Pompierii au limitat răspândirea incendiului, astfel acesta nu s-a propagat la vecinătăți.

În urma incendiului au ars în totalitate acoperișul și podul casei, precum și bunurile depozitate acolo, pe o suprafață de aproximativ 70 mp. De asemenea au fost deteriorate două camere și o bucătărie. Din fericire nu au fost înregistrate victime. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum amplasat și izolat necorespunzator.

Articolul precedentBobby Păunescu, mutare la vârf: CONDIȚIA cu care este dispus să cedeze statului GRATIS terenurile care adăpostesc Studiourile Buftea
Articolul următorSalariile bugetarilor și pensiile militarilor cresc, din ianuarie 2023. Ce alte venituri vor fi majorate