Pompierii sibieni au intervenit, vineri noaptea, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu, unde ar fi putut izbucni un incendiu de proporţii.

Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Sibiu au ajuns la subsolul UPU Sibiu, pentru a lichida începutul de incendiu provocat de resturi de ţigară.
“Echipajele de pompieri au luat toate măsurile pentru îndepărtarea pericolului cauzat de resturile de țigări acumulate la subsolul clădirii, de la care aseară s-a emanat un fum, care se putea transforma în incendiu. La nivelul ISU Sibiu, se vor lua, de asemenea, în cel mai scurt timp, măsuri de control conform competentelor legale”, spune Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.
Potrivit lui Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, incidentul a avut loc în subsolul tehnic al instituției, în apropiere de Unitatea de Primiri Urgențe și a fost cauzat, cel mai probabil, de o țigară aruncată neglijent. “Nu a existat flacără deschisă ci doar fum. La fața locului s-au deplasat directorul administrativ al spitalului, Robert Fotache, şi dr. Constantin Roșca, medic șef UPU. S-a intervenit prompt, nu a fost nevoie de evacuarea pacienților sau a personalului medical. Prin urmare, a fost vorba de un incident minor, situația fiind gestionată prompt și eficient”, a declarat Todăriţă.

Articolul precedentMotociclist rănit într-un accident pe Alba Iulia
Articolul următorFilmul “Moromeţii 2” ajunge la Sibiu, cu trei proiecţii de gală