Inspectoratul Școlar Județean Sibiu are, de vineri, o nouă conducere. Alexandru Dumbravă, cel care a ocupat funcția de director al Casei Corpului Didactic Sibiu până la sfârșitul lunii august 2019, a fost numit șef al IȘJ Sibiu.

“Începând cu data de 14.11.2019, prin OMEC nr. 5262, domnului profesor Novac Marius Emilian i-a încetat numirea, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de Inspector Școlar General. Începând cu această dată, domnul profesor Novac Marius Emilian s-a reîntors pe funcția de director al Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Avrig, funcție obținută prin concurs. În conformitate cu OMEC nr. 5263 din 14.11.2019, pe funcția de Inspector Școlar General al I.S.J. Sibiu a fost numit domnul profesor doctor Dumbravă Alexandru Petru prin detașare în interesul învățământului. Reamintim faptul că domnul profesor Alexandru Petru Dumbravă a ocupat funcția de director al Casei Corpului Didactic Sibiu până la sfârșitul lunii august a acestui an”, spune Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu.

Alexandru Dumbravă s-a înscris în Partidul Național Liberal în septembrie 2019.

Tot de vineri, a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, pe funcția de director al Casei Corpului Didactic Sibiu, Mirela Iancu, fost inspector școlar general al IȘJ Sibiu. Ea a înlocuit-o pe Claudia Mery Simtion.

FOTO – Facebook

Articolul precedentBiciclist la spital, după ce a fost lovit de mașină, în Sibiu
Articolul următorDoi minori, reținuți după ce ar fi sustras 970 de lei dintr-un aparat de cafea