Un depozit lemnos din Gura Râului a fost amendat cu 10.000 de lei după ce s-au găsit neregului în documentele societății și avize de transport necorespunzătoare. De asemenea, a fost confiscată întreaga cantitate de lemn pentru care actele nu erau conforme.

În perioada 18 – 20 noiembrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Sibiu au desfășurat o acțiune de control al activității desfășurate într-un depozit de material lemnos din Gura Râului. În urma verificărilor efectuate s-au constatat inadvertențe în documentele societății în sensul că, pe de o parte, stocul scriptic de material lemnos era diferit de stocul faptic existent, iar, pe de altă parte, unele avize de transport erau completate necorespunzător. Cei care dețin depozitul s-au ales cu două amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

Totodată, a fost confiscată valoric cantitatea de 17,1 mc de cherestea esență rășinoasă, în valoare de 11.000 de lei, respectiv 3,52 mc lemn rotund specia molid, în valoare de 725 de lei.

Articolul precedentFemeia bănuită că a furat bani dintr-un bancomat s-a prezentat la poliție
Articolul următorIoan Mărginean, Edi Iordănescu și mai mulți fotbaliști Gaz Metan, în mijlocul copiilor din Jidvei