Sfârșit de săptămână plin pentru polițiștii sibieni. În doar două zile, 1 și 2 noiembrie au fost constatate 16 infracțiuni și au fost aplicate 226 de sancțiuni contravenționale, majoritatea la regimul rutier, în valoare de 69.000 de lei. Au fost confiscate produse cosmetice (parfumuri) în valoare de 300 de lei și au fost aplanate 12 stări conflictuale.

Pe parcursul celor două zile de la finalul săptămânii trecute în județul Sibiu, 164 de polițiști au verificat 602 autovehicule, 660 de persoane și 30 de societăți comerciale. Aceștia au fost polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și ai Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Sibiu și împreună cu polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu au desfășurat o amplă acțiune pe linia prevenirii și combaterii fenomenului infracțional și contravențional de pe raza județului Sibiu.

Printre obiectivele acestei acțiuni derulate în sistem integrat s-a numărat prevenirea și combaterea infracțiunilor comise cu violență, aplanarea stărilor conflictuale, identificarea persoanelor care săvârșesc contravenții sau infracțiuni pe linie judiciară și rutieră și impunerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Acțiunile polițiștilor sibieni continuă în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Articolul precedent“Lacul lebedelor”, pus în scenă de Teatrul de Balet Sibiu în această lună
Articolul următorAproape 40 de permise au fost ridicate de polițiști. Mulți dintre sibieni continuă să se urce băuți la volan