Un bărbat care transporta ilegal lemne a fost oprit și sancționat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Delicte Silvice. Acesta a fost depistat în urma unui control al polițiștilor cu privire la legalitatea transportului de material lemnos pe raza județului Sibiu. 

Bărbatul, de aproximativ 40 de ni, din Râul Sadului, a fost oprit în trafic, în localitatea Lotrioara și s-a descoperit că acesta transporta cantitatea de 46,36 mc material lemnos de esență molid, fără a deține documentele legale de transport.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar materialul lemnos și ansamblul rutier au fost confiscate.

De asemenea, în cadrul aceleiași acțiuni, pe raza localității Veștem, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au identificat doi localnici în vârstă de 28, respectiv 38 de ani, care, cu ajutorul a două atelaje hipo, transportau cantitatea de 1,40 mc material lemnos de esență salcâm, fără a deține documentele legale de însoțire.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Articolul precedentVideo/ A început să ningă pe Tranfăgărășan. Precipitațiile continuă până mâine
Articolul următorBărbat reținut după ce a condus fără permis și a accidentat grav o femeie