Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) anunță organizarea în întreaga țară a 115 întâlniri cu contribuabilii. 26 dintre acestea sunt organizate în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituţii publice. Principalele teme abordate în cadrul acestora sunt „Noile reglementări privind casele de marcat”, „Eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale”, „Modalităţi de stingere a obligaţiilor fiscale şi modalităţi de efectuare a plăţilor” și „Servicii electronice oferite de ANAF”.

La Sibiu întâlnirea va avea loc joi, 22 noiembrie, de la ora 11:00, la Sediul AJFP Sibiu din Calea Dumbravii nr.17, et.I, cam.111. Se vor discuta teme legate de Promovarea serviciilor oferite de ANAF; Comunicarea prin mijloace electronice de transmitere la distanță între organul fiscal și persoanele fizice și persoanele juridice; Noutăți legislative; Case de marcat, facilități, obligații, termene; HG nr.807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat, având ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie.

Înscrierea participanților se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil pe portalul ANAF , în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii găsiți pe site-ul instituției.

Articolul precedentA murit regizorul Eimuntas Nekrošius
Articolul următor5.000 de steaguri dedicate Zilei Naționale a României