Doi dintre cei mai buni balerini ai momentului, Ovidiu Matei Iancu, prim solist al Operei Naționale din București, și Ada González, fostă balerină a Teatrului de Balet Sibiu, solistă a Operei Naționale din București, vor dansa pentru publicul TBS în cadrul Galei de Balet ce se va desfășura duminică, 14 aprilie, la Sala Thalia, începând cu ora 19.

Evenimentul, ce se vrea o sărbătoare a dansului, va cuprinde pas de deux-uri și momente solo din balete celebre mult îndrăgite de public, dar și din spectacole de dans contemporan, în producția Teatrului de Balet Sibiu. Iubitorii dansului se vor putea delecta, astfel, cu momente din ”Lacul lebedelor”, ”Talisman”, ”Paparazzi”, ”La fille mal gardee”, ”Dincolo de dans”, ”Silfidele”, ”Black Out”, ”Marco Spada”, ”Corzi”, ”Corsarul”, ”Palladio”, ”Escamillo” (variație din ”Carmen”), ”Passing”, ”Coppelia” și ”Don Quixote”.

În 12, ”Freedom. Straussiana”

”Gala de Balet” nu este însă singurul spectacol pregătit de Teatrul de Balet Sibiu pentru această lună, pentru că vineri, 12 aprilie, de la ora 19, bucuria și energia dansului vor urca pe scena Sălii Thalia. Balerinii sibieni le-au pregătit pasionaților de dans ”Fredoom. Straussiana”, în coregrafia Aleishei Gardner și a lui Mihai Babușka, un spectacol de primăvară, menit să pregătească pe toată lumea sufletește pentru zilele de sărbătoare de la finalul lui aprilie.

Biletele pentru evenimentele Teatrului de Balet Sibiu pot fi achiziționate fie online, de pe kompostor.ro, fie de la parterul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului, nr.1).

Articolul precedentTânără de 24 de ani, reținută după ce ar fi furat bani și țigări din două magazine alimentare
Articolul următorTurnul Sfatului și Primăria din Piața Mare, iluminate în albastru, de Ziua Autismului