Aproximativ 2.000 de sibieni au protestat, sâmbătă seara, în centrul oraşului, cerând demisia celor aflaţi la guvernare şi a liderilor PSD şi ALDE.

“PSD, ciuma roşie!”, “O dorinţă sinceră, România liberă!”, “Noi nu suntem o naţie de hoţi!” şi “Hai, români, hai cu toţi, să scăpăm ţara de hoţi!” au fost doar câteva dintre scandările manifestanţilor.
Protestatarii s-au adunat în jurul orei 18 în Zona Liberă de Corupţie, după cum numesc spaţiul în care se adună de aproape un an, zilnic, de la ora 12, pentru a cere demisia Guvernului şi a-şi exprima nemulţumirile cu privire la actuala guvernare.
Aceştia au pornit în marş prin oraş, refăcând o parte din traseul Revoluţiei şi trecând şi prin faţa Monumentului Eroilor Revoluţiei din Piaţa Unirii, fluturând tricolorul românesc.
“Am fost două mii de oameni furioși şi revoltați, luând ceea ce face PSD ca pe o monstruoasă jignire a sângelui vărsat de victimele şi eroii Revoluției. Revolta noastră e și în numele lor. Nu numai cea din seara asta, firește”, spune Radu Vancu, unul dintre organizatorii protestelor de la Sibiu.

Publicată de Radu Vancu pe Sâmbătă, 22 decembrie 2018

Articolul precedentDGASPC Sibiu caută asistenţi maternali
Articolul următorVideo/ Iohannis și soția lui au participat la slujba de Duminică de la Biserica „Sfânta Treime”