O armă de tir sportiv cu aer comprimat a fost descoperită de polițiștii sibieni asupra unu bărbat de 79 de ani. Acesta o deținea fără drept. Arma a fost descoperită în ajunul Crăciunului de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu în timpul unei acțiuni specifice de prevenire și combatere a infracțiunilor la regimul armelor și munițiilor.

Decoperirea a fost făcută în casa bărbatului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În aceeași zi, în jurul orei 20:00, în satul Valchid, polițiștii au identificat un minor în vârstă de 14 ani, din localitate, care avea asupra sa 47 de petarde neinscripționate.

„Petardele găsite asupra minorului au fost ridicate în vederea confiscării, întocmindu-se dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni”, spune Elena Werner, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Articolul precedentO mașină a luat foc în fața Centrului de Afaceri din Sibiu
Articolul următorAmenzi în valoare de 125.000 lei date de polițiștii rutieri în 6 zile