Vineri, 23 noiembrie, la Sibiu, în Sala de conferință din incinta Hotel Parc are loc sesiunea extraordinară a Adunării Generale a Filialei Județene Sibiu a Asociației Comunelor din România. Evenimentul începe la ora 10:00. De această dată, întâlnirea are și un caracter aniversar celebrând împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918 și a unirii Basarabiei cu România.

„În Anul Centenar considerăm că este extrem de important ca toate comunitățile rurale și instituțiile să fie unite în cel mai important proiect privind dezvoltarea și modernizarea satului românesc. Continuitatea satului românesc, păstrarea tradiților și a portului local se poate face doar prin adecvarea gândirii și culturii la vremurile moderne. Acest lucru se poate face doar dacă vom conlucra, dacă vom împărtăși experiențele fiecărei comune, dacă vom învăța și vom găsi soluții împreună”, spune Valentin Ivan, primarul comunei Sadu și Președintele Filialei Județene Sibiu a Asociației Comunelor din România.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Prefecturii, ai Consiliului Local, primarii municipiilor și orașelor din județ, parlamentarii din Sibiu și reprezentanți ai unor Instituții deconcentrate.

Articolul precedent350 de cazuri de pneumonii în ultima săptămână de supraveghere DSP
Articolul următorMai multe străzi din Copșa Mică și Cisnădie rămân fără curent electric