Cântec, dans și voie bună vor face parte dintr-un spectacol organizat de Asociația DAR, vineri, 20 decembrie, de la ora 18, la Teatrul “Gong” din Sibiu.

“Ca în fiecare an, în semn de mulțumire, Asociația D.A.R. vă invită să-i fiți alături la evenimentul CalenDAR 2020, în cadrul unui spectacol cu cântec, dans și voie bună”, este mesajul organizatorilor.
Programul artistic va fi susținut de: Silvia Blăjan – muzică ușoară, Tuța Căldărar – muzică ușoarăl; Grupul de Muzică Tradițională Românească „JUNII”; Grupul “Căluşarii” din Poplaca; Trupa de dans KOLORAT; Ștefana Popa – colinde; Grupul de balet și dans contemporan de la Clubul Isteților; Clubul sportiv Puma – demonstrație de Taekwon-do; Școala de dans Mirajul Dansului; Camelia Cosma Stoiță și Bianca Brad – cântece folclorice; Remus Zaharie – saxofon; Adi & Miky – Live Music Show.
La finalul spectacolului, va fi organizat un bazar.
Banii strânși din donații, vânzarea prăjiturilor și a calendarului, vor fi folosiți în cadrul proiectelor în care sunt incluși cei 28 de copii cu dizabilități din asociație.

Articolul precedentGuvernul Orban vrea să împrumute 6 miliarde lei în decembrie
Articolul următorFC Hermannstadt – CFR Cluj, meciul revenirii acasă pentru sibieni