Astra Film Festival caută voluntari. Ești pasionat de film? Vrei să înveți lucruri noi și să faci parte din marea echipă care organizează un festival de talie internațională? Astra Film, Festivalul Internațional de Cinema de la Sibiu, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficțiune din Europa, se apropie și caută voluntari entuziaști.

“Implică-te în organizare și trăiește experiența AFF 2019 alături de tineri care împărtășesc aceeași pasiune pentru cinematografie! Vei avea oportunitatea de a învăța de la profesioniști din domeniul cinematografiei de nonficţiune și vei putea să-ți dezvolți propriile abilități în organizarea unui eveniment cultural, iar calitatea de voluntar AFF îți asigură acces la evenimentele din toamnă: proiecții, concerte, expoziții și vei putea interacționa cu regizori, teoreticieni și jurnaliști invitați din lumea întreagă”, spune conducerea AFF Sibiu.

Doritorii se pot înscrie completând un formular disponibil online. Acesta trebuie trimis împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa [email protected], până la data de 31 august.
Aplicațiile vor fi evaluate, iar mai apoi candidații vor fi contactați pentru un scurt interviu în urma căruia, în funcție de calitățile fiecăruia, se va stabili implicarea în organizarea festivalului.

Ediția a 26-a a Astra Film Festival 2019 se va desfășura în perioada 14-20 octombrie și promite săptămână specială de toamnă dedicată filmului de nonficţiune.

 

Articolul precedentCod galben de ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină
Articolul următorTrei tineri din Cisnădie, la închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de consum și trafic de droguri