O elevă de clasa a opta a intrat joi dimineaţă cu o armă în Gimnaziul nr. 5 din Briansk, oraş din vestul Rusiei, şi a deschis focul. Ca urmare, cinci persoane au fost rănite, iar una dintre ele a murit. Ulterior, fata însăşi s-a sinucis, a anunţat poliţia, relatează TASS.

Primul apel la serviciul de urgenţă a venit la ora 09:15, anunţând un incident la Şcoala gimnazială nr. 5 din cartierul Bejiţki din Briansk. O fată din clasa a opta, care ar fi avut un conflict cu colegii, a intrat cu o armă de foc în şcoală şi a tras de mai multe ori.

Arma de vânătoare cu care a tras este înregistrată pe numele tatălui ei.

Cinci persoane au fost rănite, iar unul dintre răniţi a murit ulterior, a declarat direcţia regională a Ministerului de Interne. Fata care a deschis focul s-a sinucis, a precizat poliţia.

Trei dintre răniţi au fost spitalizaţi. Una dintre victime are răni care îi pun viaţa în pericol.

Comitetul de Investigaţii al Federaţiei Ruse a deschis o anchetă şi s-a dispus o analiză psihiatrică post-mortem asupra autoarei atacului. 

Articolul precedentSURSE: Jurnalistul de la GSP, rănit într-un accident grav, ar fi vrut să se SINUCIDĂ – El urma să fie dat afară
Articolul următorPensia minimă crește de la 1 ianuarie! Nouă ordonanță pregătită de Guvern / Ce se întâmplă cu pensiile speciale