InfoTrafic Sibiu
InfoTrafic Sibiu

UPDATE: Un alt copac a căzut pe strada Lungă. Sensul Piața Cibin – Rusciorului este blocat. Nici în acest caz nu sunt anunțate victime. Traficul se desfășoară alternativ.

Știre inițială: Vântul puternic care suflă de dimineață a început să doboare la pâmânt copaci care periclitează traficul rutier. Pe DJ 105A, localitatea Bruiu, județul Sibiu și Cincu, județul Brașov un copac căzut pe carosabil îngreunează traficul. În aceste momente se lucrează la degajarea părții carosabile. Traficul este blocat total.

Trafic blocat este și în municipiul Sibiu, pe strada Malului, între Scandia și Piața Cibin. Mașinile nu pot circula din cauza unui copac căzut pe carosabil. Pompierii sunt la fața locului și lucrează pentru degajarea străzii.

De asemenea, un echipaj de pompieri din cadrul Secției Mediaș împreună cu SVSU Mihăileni intervin la intrare în loc Salcău, pentru îndepărtarea unui copac căzut care blochează ambele sensuri ale drumului.

Din fericire, în niciunul din aceste cazuri nu s-au înregistrat victime.

Vântul suflă în continuare cu 50, 60 de Kilometri la oră, iar Sudul județului Sibiu va rămâne până mâine, la ora 18:00 sub cod galben de vânt.

Indiferent că sunteți cu mașina sau pe jos, circulați cu prudență!

 

Articolul precedentDouă incendii izbucnite noaptea trecută, în județul Sibiu
Articolul următorPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!