Dosar penal pentru doi tineri de 23 și respectiv 24 de ani din Vurpăr după ce s-a constatat că aceștia ar fi furat, în miez de noapte, o bicicletă. Polițiștii spun că, la data de 29 martie a.c., în jurul orei 00:30, în Sibiu polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat doi bărbați care  se deplasau pe jos, pe strada Negoveanu.

După legitimarea lor și după discuțiile purtate cu cei doi tineri care nu și-au putut justifica prezența în zona respectivă, precum și din investigațiile preliminare efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că cei doi ar fi sustras o bicicleta cu puțin timp în urmă, din spatele unui imobil de pe strada Negoveanu, bicicletă pe care ar fi ascuns-o cu intenția de a reveni pentru a o ridica ulterior.

Oamenii legii au identificat locul unde era ascunsă bicicleta și i-au condus pe cei doi tineri la sediul Poliției Municipiului Sibiu în vederea audierii cu privire la cele constatate.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca proprietarul bicicletei să fie identificat, iar bunul returnat.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Articolul precedentUn tânăr de 18 ani a murit după ce a căzut de la etajul 7
Articolul următorPoliția și Pompierii au jucat fotbal de ziua Jandarmeriei