Bărbat de 57 de ani căutat de polițiști!

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în județul Bacău,  care a plecat voluntar de la o stână de pe raza orașului Săliște, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în cursul lunii aprilie 2018, fiul său, GHIURCA LUCIAN,  în vârstă de 57 de ani, a plecat de la o stână de pe raza orașului Săliște, județul Sibiu, fără a mai reveni. Femeia a precizat faptul că, din cursul lunii aprilie 2018, nu l-a mai putut contacta pe fiul său.

Familia și-a exprimat acordul de mediatizare a plecării bărbatului la data de 22 martie.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 65 de kg, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, ten alb, constituție slabă.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le purta în momentul plecării.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentȘoferi inconștienți depistați pe drumurile din județ
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Moarte românească după un jaf în stil rusesc. Fosta perlă a siderurgiei din Târgoviște a ajuns fier vechi