Un bărbat din Nou este căutat de poliție și familie, după ce a dispărut de acasă.

 

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Nou, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

“La data de 30 iunie a.c., un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 29 iunie a.c., fratele său său,  CERCEA SORIN, în vârstă de 41 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Nou, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.   Semnalmente : înălțime 1,70 m, greutate 65 kg, ochi căprui, nas drept, păr șaten, tuns scurt, ondulat, ten măsliniu, constituție atletică”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă de culoare gri, pantaloni blue – jeans de culoare albastru și pantofi sport de culoare negru. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.