Baschetbaliștii sibieni au suferit o înfrângere dureroasă, pe terenul celor de la U BT Cluj, scor 92 – 64 (18 -12, 25 -21, 26 -10, 23 -21). Aceștia revin acasă iar miercuri vor disputa o nouă partidă pe teren propriu, în FIBA Europe Cup, cu echipa din Turcia, Bahcesehir Collage, miercuri, 6 noiembrie 2019, de la ora 19:00.

Baschetbaliștii sibieni au avut un meci extrem de dificil vineri seara, la mai puțin de 48 de ore de la partida din FIBA Europe Cup. BC CSU Sibiu s-a confruntat în deplasare cu echipa Clujului, cea mai puternică echipă din campionatul intern. Deși partida a început echilibrat, iar în prima parte a meciului elevii lui Dan Fleșeriu au arătat multă energie și dorință de a câștiga, partea a doua nu a mai fost la fel. Fără două piese importante în rotație, Barry Stewardt și Aurelian Gavriloia care sunt accidentați, echipa noastră a avut o misiune extrem de dificilă, astfe că gazdele s-au impus la diferență clară.

„Un meci greu, în care principala noastră îngrijorare era să nu mai pierdem jucători cu accidentări, lucru pe care nu l-am reușit. Lucas de data aceasta a suferit o accidentare la umăr. Am rezistat până la pauză, cu un joc destul de bun în condițiile date cu multe aruncări deschise ratate din nou, la fel ca și miercuri. Din păcate după pauză Clujul a fost superior la toate capitolele și am căzut definitiv. Este un început greu de campionat, dar la asta ne și așteptam având în vedere cât de mult s-au întărit toate echipele și vor continua jocurile grele. Trebuie să devenim o echipă mai unită și mai puternică fizic și mental pentru a avea șanse să ne luptăm din nou pentru medalii. Nimeni nu se așteaptă să fie ușor și nici să se întâmple repede, dar fiecare săptămână care trece trebuie să ne facă mai buni și să ne unească mai mult. Nu suntem prima echipă care plătește tribut accidentărilor, doar că noi nu am avut situații asemănătoare sezoanele trecute și trebuie să învățăm să le controlăm și să devenim mai puternici din asta”, a spus după meci, Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Isaiah Philmore 16p, Chris Cooper 10p, Lucas Tohătan 8p, Jared Jordan 8p, Rolland Torok 8p, Randal Falker și Jordan Chatman câte 5p, David Engi 4p.

După acest meci, BC CSU Sibiu revine acasă și joacă miercuri, 30 octombrie, de la ora 19:00, cu cei de la Bahcesehir Collage, în cadrul FIBA Europe Cup. Biletele pentru această partidă costă 25 lei lei și se vor pune în vânzare sâmbătă, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

Articolul precedentFC Hermannstadt joacă, sâmbătă, cu Gaz Metan
Articolul următorCod galben de vânt puternic în județul Sibiu