BC CSU Sibiu începe seria meciurilor din Finala Ligii Naționale cu CSM CSU Oradea. Astăzi este programat primul meci, de la ora 18:00, urmând ca meciul 2 să se joace tot la Sala Transilvania, miercuri, de la ora 19:00. Ambele meciuri se vor disputa cu CASA ÎNCHISĂ, iar suporterii care vor participa la cele două partide, vor fi martorii unui show grandios!

Va mixa ARIAS și va fi un spectacol de dans cu trupele „Young till Death” și „Iron Kids” ale Studioului KOLORAT dar și cu CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance. Fan Zone-ul Casa Baschetului va fi împâmzit de o mulțime de surprize pentru cei mai devotați suporteri din țară, urmând a fi deschis cu o oră înaintea fiecărei partide.

„Ultimele 2-3 zile au fost foarte lungi. Băieții sunt nerăbdători să joace. Cu siguranță vor fi meciuri strânse, cu angajament fizic foarte mare, cu încărcătură psihologică foarte mare, dar sunt meciuri pe care le-am visat și dorit de la începutul sezonului. Le-am și spus băieților că ar trebui să ne simțim ca atunci când ne-am întors din cantonamentul din Serbia și am vrut să începem o dată campionatul și meciurile oficiale. Băieții sunt sănătoși, nu avem probleme de efectiv și sperăm să jucăm cu determinare, cu atitudine foarte bună. Suntem pregătiți sută la sută”, a spus Dan Fleșeriu.

Informații pentru suporteri!

Pentru că ne dorim un eveniment grandios, fără incidente, astfel îndemnăm suporterii să ajungă din timp la Sala Transilvania. Accesul va începe la ora 17:00! Atenție, toți copiii peste 7 ani au nevoie de bilet sau abonament pentru a intra la meciuri. Cei sub 7 ani au accesul gratuit, însoțiți de un adult, dar nu au locul asigurat!

Evenimentul reprezintă un prilej de sărbătoare pentru toți cei care muncesc în slujba jocului cu mingea portocalie, astfel că atât BC CSU Sibiu, cât și CSM CSU Oradea vă mulțumesc că sunteți suporteri înflăcărați al baschetului românesc.

„Alături de bucuria pe care o vom simți cu toții, pentru că echipele noastre au ajuns în actul final al Ligii Naționale de Baschet, ne dorim ca meciurile să se desfășoare sub semnul fair play-ului și respectului reciproc, atât pe teren, cât și în tribune. Ne dorim ca toți cei angrenați în acest fenomen al baschetului să simtă emoțiile pozitive iar împreună să ne bucurăm de o atmosferă senzațională.

Indiferent de rezultatul de pe tabelă, în FINAL(Ă) să câștige baschetul și să primeze fair play-ul!”, transmit organizatorii.

Meciul va fi difuzat live pe Digi Sport.

Articolul precedentMeteorologii anunță instabilitate atmosferica și cod galben de ploi
Articolul următorRezultate finale europarlamentare: Sibiul rămâne galben, PNL fiind partidul învingător cu 48,30%