BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la 18:15, primul meci de pe teren propriu, din sezonul regulat al FIBA Europe Cup, în compania celor de la Fribourg Olympic, campioana Elveției. Ultimele bilete disponibile se vor pune în vânzare de la ora 17:00, la casieria Sălii Transilvania. 

Baschetbaliștii sibieni sunt pregătiți de o nouă etapă din sezonul regulat al Fiba EuropeCup. După ce săptămâna trecută au jucat pe terenul celor de la Oradea, astăzi se vor duela în fața propriilor fani, pe parchetul Sălii Transilvania. Echipa oaspete campioană a Elveției, adversar redutabil, a pierdut și ea disputa din prima etapă a competiției europene, meci pe care l-a disputat cu echipa turcă Bahcesehir Istambul.

„Disputăm prima etapă acasă în sezonul regulat al Fiba Europe Cup și suntem nerăbdători să jucăm din nou, în fața suporterilor noștri, pentru că am avut foarte multe deplasări până acum. Sperăm că vom avea suficienți jucători apți pentru a juca în condiții cât mai normale acest meci. După ultimele etape avem câteva accidentări, dar sunt convins că cei care vor intra pe teren vor face absolut tot posibilul să joace cât mai bine. Ne așteaptă un meci greu. Echipa din Elveția este una atletică, cu jucători ce pot acoperi mai multe posturi și cu siguranță vor încerca să ne bage conducătorii noștri sub coș. Ne-am pregătit, sperăm să reușim să îi punem în pericol cu armele noastre și să facem prima victorie pentru Sibiu, în Cupele Europene, după mult timp”, a spus Dan Fleșeriu înainte de meci.

Înaintea startului de partidă, cei care merg la meci vor avea parte, în fanzone –ul de la Sala Transilvania, de multe surprize cu ocazia Halloween-ului. Totodată meciul va debuta cu un moment în care titularii BC CSU Sibiu vor oferi 5 mingi de baschet semnate de toți jucătorii echipei unor suporteri dedicați, prezenți la meci.

De asemenea, începând de astăzi, la fiecare meci de acasă, în urma unei extrageri online, un suporter va avea șansa de a coborî pe terenul de joc la pauza mare pentru concursul „Sparge CASA în 30 de secunde”. Astfel, dacă va marca în 30 de secunde de la libere, 3 puncte și de la centrul terenului, acesta va primi un premiu în valoare de cel puțin 1.000 de lei! Dacă banii nu vor fi câștigați, 100 de lei din aceștia se reportează pentru meciurile viitoare.

Ultimele bilete disponibile pentru această partidă vor fi puse în vânzare începând cu ora 17:00, la Sala Transilvania, primele 20 fiind oferite cu titlu gratuit, dar în baza unei donații către Asociația Sus Inima, în cadrul campaniei: „Marcăm cu Inima”.

Articolul precedentNouă acțiune de deratizare în Sibiu pentru combaterea rozătoarelor
Articolul următorTrei femei din Sibiu riscă ani de închisoare după ce au furat produse în valoare de 7.800 de lei din Mall