BC CSU Sibiu a învins echipa din Cluj, scor 85-74 (19-9, 22-22, 22-21, 22-22) într-o partidă care s-a disputat cu casa închisă, într-o atmosferă spectaculoasă.

Galben-albaștrii au avut un start de partidă extrem de bun și s-au instalat la conducere încă din primele zece minute ale jocului. Practic, acolo s-a produs avantajul pe care echipa oaspete nu a mai reușit să îl recupereze până la final. Chiar dacă sfertul al doilea s-a încheiat la egalitate, 22-22, la pauză, echipa sibiană a intrat la vestiare cu un avantaj de 10 puncte. Repriza a doua a continuat sub semnul echilibrului, dar BC CSU Sibiu a reușit să își păstreze avantajul până la scurgerea minutelor regulamentare.

”Sunt mulțumit de victorie, de energia pe care am arătat-o și, evident, mulțumit de rezultat. Dar nu trebuie să sărim calul! Nu suntem nici măcar aproape de ceea ce putem să jucăm și asta din cauza problemelor pe care le avem cu sala. Dacă ne-am putea antrena mai mult, am putea să jucăm mai bine. Nu există performanță fără antrenamente și o să spun asta până când cei care pot face ceva în acest sens vor înțelege. Este păcat că anul acesta avem o echipă bună, care ar putea obține în sfârșit o medalie, dar dacă nu ne vom antrena în sala în care jucăm nu avem nicio șansă. Din păcate, urmează o perioadă în care nu o să putem intra în sală și sunt dezamăgit, îngrijorat, supărat, frustrat. Am arătat că putem face față la un campionat, jucând în fața echipei celei mai bune din campionat. (..) S-a pus problema, la un moment dat, să jucăm la Mediaș meciul din 15 decembrie cu Craiova, atunci când a fost programat un târg. Din câte știu eu, s-a discutat și la Mediaș, am primit aprobarea de a juca acolo și am fi mutat meciul acolo dacă târgul nu s-ar fi anulat, cu ajutorul celor de la Compa și Marquardt, companii care, prin intermediul CSU Sibiu au reușit să achite contravaloarea târgului. Deci soluții există, dacă se dorește, iar directorul ar fi lăsat să administreze sala așa cum ar putea să o facă și sunt convins că împreună cu noi am găsi soluții pentru a scoate târgurile din sală”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu, la finalul partidei.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Monyea Pratt 20p, Isaiah Philmore 17p, Kevin Hardy și Justas Tamulis câte 16p, Randal Flaker 8p, Mirel Dragoste 5p, Wilhelm Brosser 2p, Chris Cooper 1p.

“Pentru echipa noastră urmează o perioadă de pauză competițională. BC CSU Sibiu revine pe teren propriu în 4 decembrie, când va disputa primul meci al returului de campionat, cu Dinamo Știința București”, anunţă conducerea BC CSU Sibiu.

Articolul precedentÎnfrângere la Odorhei pentru HC Sibiu. Urmează meciul cu CS Minaur Baia Mare
Articolul următorA venit iarna. Peste 29 de tone de material antiderapant folosit în județ