BC CSU Sibiu debutează în această seară, în sezonul regulat al FIBA Europe Cup, în deplasare la CSM CSU Oradea. Baschetbaliștii sibieni au luat drumul Oradiei, pentru a doua oară în acest sezon. De data aceasta, duelul cu campioana se va juca în cadrul sezonului regulat al FIBA Europe Cup.

„După mulți ani, suntem în grupele FIBA. Ne-am meritat locul, l-am câștigat în sezonul trecut și sper ca jucătorii noștri care au rămas la echipă să profite de acest lucru, pentru a-și arăta calitățile. Avem gânduri optimiste înainte de începerea meciurilor din cupele europene, deși este o grupă dificilă. În primul rând, Oradea este o echipă pe care o cunoaștem. Am jucat de multe ori cu ei, vom mai juca de multe ori cu ei sezonul acesta, știm ce ne așteaptă acolo și vom știi cum să-i abordăm. Să sperăm că, de data aceasta, vom reuși să facem un joc mai bun, timp de 40 de minute, iar jucătorii noștri să accepte că obiectivul nostru în FIBA Europe Cup este, în primul rând, de a reprezenta Sibiul cu cinste, iar pentru ei este o bună oportunitate de a fi văzuți în Europa”, a spus Dan Fleșeriu, înainte de meci.

Echipa joacă în sezonul regulat al FIBA Europe Cup în grupa D, și va avea ca adversari, în cadrul aventurii europene, pe lângă CSM Oradea, echipa campioană a Elveției, Fribourg Olympic, dar și formația turcă Bahcesehir Istanbul.

Programul partidelor este:

Meciul 1: CSM Oradea-BC CSU Sibiu (Oct 23)

Meciul 2: BC CSU Sibiu- Fribourg (Oct 30)

Meciul 3: BC CSU Sibiu- Bahcesehir (Noi 6)

Meciul 4: BC CSU Sibiu – CSM Oradea (Noi 13)

Meciul 5: Fribourg – BC CSU Sibiu (Noi 20)

Meciul 6: Bahcesehir -BC CSU Sibiu (Noi 27)

 

Articolul precedentTribunalul Sibiu își deschide porțile pentru curioși în „Ziua Porților Deschise”
Articolul următorConcert pe muzica lui Wagner, la Sala Thalia