BC CSU Sibiu a încheiat, seara trecută, cu argint sezonul competițional 2018/2019, performanță la care se adaugă trofeul Cupei României, cucerit în premieră pentru clubul orașului de pe Cibin.

La finalul a zece luni de muncă, susținută de o mare de inimi galben-albastre și de peste 35 de parteneri și sponsori, baschetbaliștii sibieni se mândresc cu aceste rezultate și se bucură că au făcut pași importanți spre performanța spre care au tins cu toții – aceea de a deveni campioni.

Baschetbaliștii sibieni au încheiat, seara trecută, la Oradea, seria meciurilor din FINALA Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu scorul de 3-1, la general,  în favoarea celor de la CSM Oradea. Partida a fost una extrem de disputată, ambele tabere arătând multă ambiție, dorință și spirit de echipă.

“Finalul nu a fost de partea galben-albaștrilor, dar încheiem cu argint sezonul 2018/2019, un sezon care ne-a unit și mai mun, unul în care am cucerit un trofeu- CUPA ROMÂNIEI- și un sezon în care am jucat finala campionatului după 20 de ani în care am lipsit din ultimul act al competiției”, spun oficialii echipei.

La finalul sezonului, antrenorul principal a declarat:

”În legatură cu gestul de a nu accepta ca medalia să îmi fie pusă la gât, interpretarea că am refuzat-o este eronată. Medalia este la mine, am primit-o și am meritat-o, doar că nu o voi purta niciodată, pentru că amintirile mele despre acest sezon sunt și vor fi pentru totdeauna amintiri mult mai valoroase: jucătorii mei fiind cei mai buni, staff-ul meu și toți cei din management fiind cel mai buni, iar suporterii, evident de aur. Ne-am fi dorit ca finalul acestui campionat să fie altfel. Am reușit să ajungem în finală după 20 de ani, dar nu am reușit să îndeplinim obiectivul sibienilor care cred în noi, care au crezut în noi meci de meci și pentru care ar fi trebuit să avem aurul la gât, acum. Am încercat să facem tot ce a fost omenesc posibil pentru asta și tocmai de aceea, din respect pentru galeria noastră de campioni, vom continua să muncim până când vom reuși să împlinim visul unui oraș întreg. Nu cedăm a fost crezul nostru în ultimii ani și va continua să fie pentru noi toți cei care formăm această familie galben-albastră. Vreau să îmi felicit jucătorii care au muncit extraordinar de mult anul acesta. Meritau să fie campioni și pentru mine sunt. Am câștigat împreună un trofeu, iar titlul de campioni sunt sigur că va veni”, a spus Dan Fleșeriu.

Articolul precedentFOTO/VIDEO Studenții și baschetbaliștii de la CSU în aceeași sărbătoare – Gaudeamus
Articolul următorPeste 1.150 de locuri de muncă vacante în județul Sibiu