Baschetbaliștii sibeni au cedat, seara trecută, pe teren propriu, în partida din Fiba Europe Cup, în fața campioanei Elveției, scor 74-82 (13-22, 18-21, 20-12, 23-27). Următorul meci al echipei noastre se va disputa în campionatul intern, vineri, de la ora 18:30 , în deplasare la U-BT Cluj.

Baschetbaliștii sibieni au intrat extrem de motivați în teren, dornici să facă prima victorie pe teren propriu, în competiția europeană. Adversarii însă au dat dovadă de mai multă limpezime în joc și au trecut la conducere încă din primul sfert. Pe fondul mai multor ratări ale echipei noastre, echipele intrau la pauză la scorul de 31-43. În sfertul al treilea, intensitatea jocului a crescut, iar galben-albaștrii reușeau să recupereze din deficit. Au fost aproape de a trece la conducere, dar, din păcate, nu au reușit să oprească jocul elvețienilor, astfel că, Fribourg a reușit să se impună la 8 puncte diferență. La finalul partidei, antrenorul BC CSU Sibiu a declarat:

„Am început meciul foarte motivați. Am avut aruncări total deschise pe care le-am ratat. Aș zice că nu avem cum să marcăm dacă nu ne antrenăm în sala aceasta, dar asta este altă poveste. Am avut, așa cum am spus, aruncări deschise ratate și din păcate a căzut în apărare. Exact invers ar fi trebuit să fie: mai întâi să facem o apărare bună și aruncările să vină din apărare, așa cum făceam anii trecuți. Asta a fost povestea primelor 15 minute, după care am reușit să revenim în meci în sfertul al trei8lea, destul de bine, dar nu am avut forța spă ducem revenirea și să luăm conducerea. Cred că am fi putut câștiga dacă atunci am fi preluat conducerea. Îi felicit pe cei de la Fribourg că au luptat prin orice mijloace pentru a obține victoria, chiar și accidentându-ne doi jucători care ne vor lipsi în etaspele următoare, cu siguranță”, a declarat Dan Fleșeriu la finalul meciului.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Jordan Chatman 22p, Isaiah Philmore 20p, Jared Jordan 10p, Randal Falker 8p, Rolland Torok 5p, Lucas Tohătan 4p, Barry Stewardt 3p, Christopher Cooper 2p.

Vineri, 1 noiembrie 2019, ,BC CSU Sibiu joacă în deplasare la U BT Cluj Napoca, de la 18:30.

La meciul de miercuri, peste 20 de suporteri abonați ne-au anunțat că nu pot ajunge la meci și si-au donat locul în favoarea altor iubitori de baschet care au făcut donații în valoare de 625 de lei către Asociația Sus Inima. Vă reamintim că în acest sezon, BC CSU Sibiu sprijină activitatea asociației care are în grijă pacienți bolnavi de cancer în Casa „Sus Inima”.

Articolul precedentNasser Chamed de la Gaz Metan a fost convocat la naționala statului Comore
Articolul următorDoi copii sunt în stare gravă după ce au fost loviți de o mașină condusă de un șofer fără permis