BC CSU Sibiu a reușit să învingă, seara trecută, pe CSA Steaua București, într-o partidă extrem de disputată încheiată la scorul 84-80  (22 – 23, 22 – 23, 15 – 18, 25 – 16). Următorul meci oficial se va juca miercuri, la Oradea, în cadrul sezonului regulat al FIBA Europe Cup, urmând ca sâmbătă, BC CSU Sibiu să joace în campionat, în deplasare a Dinamo.

BC CSU Sibiu a început în forță partida de seara trecută, cu multă energie și dorință de victorie. În fața unei săli pline, baschetbaliștii sibieni au dat piept cu o echipă puternică, CSA Steaua BucureștiPartida a fost una echilibrată, iar oaspeții au preluat conducerea încă din prima secvență. Până la pauză, Steaua reușea să mențină ritmul intens, iar BC CSU Sibiu se vedea condusă la o posesie. Reveniți pe parchet, oaspeții au continuat meciul bun, dar jucătorii lui Dan Fleșeriu au dovedit mai multă luciditate pe final. Cu un sfert 4 de excepție, încheiat în favoarea noastră, BC CSU Sibiu își asigura victoria, la 4 puncte.

La finalul meciului, antrenorul principal al BC CSU Sibiu a declarat:

 ”O victorie venită la timp pentru noi. Era important pentru noi să o obținem, indiferent de jocul prestat. S-a văzut tensiunea mare la băieți și dorința de a câștiga. E greu să vii după 3 înfrangeri și asta s-a văzut în jocul nostru. La final am fost puțin mai lucizi ca Steaua și cred că asta ne-a adus victoria. Sper că vom crește și vom reuși să jucăm în viteză, așa cum am făcut echipa să joace în ultimele sezoane. Suntem la o viteză mult mai mică decât îmi doresc eu și suntem obișnuiți să facem”, a spus Dan Fleșeriu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Barry Stewardt 18p, Isaiah Philmore 15p, Randal Falker 14p, Lucas Tohătan 12p, Christopher Cooper 8p, Jared Jordan și Rolland Torok câte 7p, Jordan Chatman 3p.

În  următoarea etapă de campionat, BC CSU Sibiu joacă la Dinamo, sâmbătă, 26 octombrie, ora 20:15, dar până atunci, galben-albaștrii mai au de disputat un meci în FIBA Europe Cup, în deplasare la Oradea, miercuri, 23 octombrie, ora 19.

Seara trecută, s-a dat startul Campaniei Marchez cu “Sus Inima” și peste 30 de abonați, care nu au putut să ajungă la meci, au ales să își doneze locul unui alt suporter. Aceștia din urmă au primit tichete de acces în baza unei donații făcute către Asociația “SUS Inima”. În total, 1.040 de lei au strâns voluntarii Asociației, seara trecută, atât din donațiile pentru bilete, cât și și donații făcute de ceilalți suporteri prezenți la meci. Vom continua campania, la fiecare meci de pe teren propriu, pe durata întregului sezon.

Articolul precedentGaz Metan a pierdut partida din deplasare cu Dinamo, scor 2-0
Articolul următorRomânii pot suna acum la o linie telefonică gratuită dacă suferă de depresie