BC CSU Sibiu și-a adjudecat prima victorie din seria cu Dinamo din PlayOff, scor 81-75, și va juca meciul al doilea, tot pe teren propriu, sâmbătă, 27 aprilie de la ora 18. Meciul al doilea nu va fi televizat. Ultimele bilete disponibile se mai pot achiziționa doar astăzi, urmând ca cele rămase disponibile să fie puse în vânzare înaite cu o oră de startul partidei.

BC CSU Sibiu a început bine partida, însă oaspeții au jucat și ei cu multă determinare. Agresivitatea lor a dat roade, iar echipa noastră intra la vestiare, la pauză, cu un avantaj minim, 43-40. În următoarele 10 minute regulamentare Dinamo a trecut la conducere și a luat avans chiar și de 9 puncte, însă până la final, BC CSU Sibiu a reușit să recupereze din deficit și să încheie cu victorie partida. La finalul partidei, antrenorul BC CSU Sibiu a declarat:

”Un meci greu, așa cum mă așteptam, pe care noi nu l-am abordat cu atitudinea la care speram și ne-am făcut singuri meciul greu. Am avut 47 de aruncări libere, extrem de munlte, dar cred că meritam 60-70, pentru că Dinamo a jucat extrem de agresiv iar noi nu am arătat nici măcar 50 la sută din ceea ce știm. Alta ar fi fost fața jocului dacă eram la fel de agresivi. Sper că sâmbătă vom face un meci mai bun. Băieții au înțeles că în PlayOff nicio echipă nu e suficient de slabă astfel încât doar să ne prezentăm și să câștigăm și asta niciodatăa nu se va întâmpla”, a spus Dan Fleșeriu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Justas Tamulis 20p, Randal Falker 17p, Chris Cooper 13p, Kevin Hardy 10p, Lucas Tohătan 9p, Daniel Ewing 7p, Monyea Pratt 5p.

După acest meci, BC CSU Sibiu joacă tot pe teren propriu sâmbătă, meciul II al seriei din PlayOff cu Dinamo Știința București, urmând ca în 2 mai, ora 20, duelul să se mute la București.

Ultimele bilete pentru partida de sâmbătă sunt disponibile doar astăzi online, pe www.bc-csusibiu.ro sau pe www.kompostor.ro, la ora 20, urmând ca cele rămase nevândute să fie comercializate înainte cu o oră de startul partidei, la casieria Sălii Transilvania.

Articolul precedentEchipa SSP care asigură protecția Papei Francisc în perioada vizitei în România a ajuns la Vatican
Articolul următorAmenzi de peste 75.000 de lei și carne depozitată în toalete descoperită în urma unor controale