BC CSU Sibiu a câștigat partida din deplasare, pe terenul celor de la Steaua București, scor 74-72, și își trec în cont a șasea victorie în Liga Națională. În etapa următoare galben-albaștrii primesc vizita celor de la Dinamo București, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.30.

 

Partida de duminică seara a fost una extrem de echilibrată, ambele echipe dovedind multă dorință de victorie. În primele zece minute de joc, echipele au mers cap la cap, iar finalul sfertului le-a găsit pe gazde la doar un punct în față. Scenariul a continuat în aceeași notă până la pauză, niciuna dintre echipe nereușind să se distanțeze consistent pe tabelă, astfel că echipele intrau la vestiare la scorul de 42-40, în favoarea Stelei. Reveniți de la vestiare, baschetbaliștii sibieni au arătat, în continuare o energie bună, reușind să se distanțeze chiar și la zece puncte, în a doua repriză, dar nu au reușit să conserve avansul. Partida a avut un final tensionat, dar până la urmă, BC CSU Sibiu a reușit să încheie în avantaj.

”Un meci foarte greu, în care Steaua a avut o rotație scurtă cu doi jucători indisponibili. Au jucat o apărare foarte agresivă. Sunt foarte mulțumit de rezultat, cu atât mai mult cu cât noi am jucat mai slab. Pe final, în schimb, am fost mai lucizi profitând de rotația mai mare, în care zece jucători au contribuit important astăzi”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

Cel mai bun marcator al echipei sibiene, în meciul din această seară, a fost Isaiah Philmore, cu 16 puncte, la care a mai adăugat opt recuperări, urmat de Rolland Torok cu 10p și 8 recuperări, Randal Falker cu 9 puncte și 9 recuperări, Jordan Chatman cu 9p, Chris Cooper 8p și 9 recuperări, David Engi 6p, Jared Jordan 6p și 8 assist-uri, Lucas Tohătan 5p, Barry Stewart 5p.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu va juca pe teren propriu, cu Dinamo București, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.30. Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare online luni, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 Echipa din Liga 1, BC CSU Sibiu 2 powered by DAbo, joacă luni, de la 11.15, tot pe teren propriu, cu CSM Ploiești. Accesul la acest meci este gratuit.

Articolul precedentALDE Sibiu a sesizat BEJ și Prefectura cu privire la discriminarea unora dintre membrii comisiilor din secțiile de votare
Articolul următorCum să dezgheţi eficient şi rapid parbrizul de la maşină