BC CSU Sibiu are astăzi șansa de a tranșa seria sferturilor de finală cu Dinamo București. Baschetbaliștii sibieni joacă de la ora 20:00, în deplasare, meciul III cu cei de la Dinamo.Galben-albaștrii au plecat la București optimiști că vor reuși să tranșeze seria cu Dinamo Știința cât mai curând.

Avem 2-0, în acest moment și suntem la o victorie de semifinale. În primele două meciuri, disputate pe teren propriu, adversarii au luptat pentru a-și apropia o victorie, astfel că duelul de astăzi va fi, cu siguranță, unul extrem de disputat.

„Urmează un meci în care ne interesează să reușim calificarea. Se anunță, de asemenea, un meci dificil și pe care va trebui să îl abordăm cu maximă seriozitate, în cazul în care vrem să ajungem doar din 3 meciuri în semifinale. Cu siguranță, Dinamo nu se va lăsa pradă ușoară. Ne-au demonstrat asta la Sibiu și, cu sigurnță își doresc extrem de mult să reușească să cîștige cel puțin un meci la București. Noi ne dorim să venim și cu a treia victorie și să avem mai mult timp pentru semifinale. Sperăm că vom reuși. Oricum rămânem favoriți și semifinalele sunt din ce în ce mai aproape”, declară Dan Fleșeriu înaintea meciului.

În cazul unei victorii, BC CSU Sibiu va începe pregătirile pentru semifinalele campionatului, acolo unde va întâlni câștigătoarea seriei dintre SCM U Craiova și SCM Timișoara. Și în semifinale, BC CSU Sibiu va beneficia de avantajul terenului propriu, primele meciuri urmând să se dispute în 11 și 13 mai, la Sala Transilvania.

Articolul precedentLa Sibiu se desfășoară cea de-a doua ediție a seminarului de luptă kyokushin
Articolul următorConcurs național de chimie, la Colegiul Economic “George Barițiu”