UPDATE: Accidentul a avut loc în jurul orei 16:10. Vinovat pare a fi șiferul cisternei, un bărbat de 41 ani, din Teliu, care conducea dinspre Săcele spre DN 11.  La km 4 + 700 m a intrat în coliziune cu microbuzul transport persoane, care stationa pe banda 1. Din impact microbuzul a fost proiectat în afara părții carosabile, în dreapta.
În urma accidentului traficul pe varianta ocolitoare, sensul București – Mureș a fost blocat. Circulația a fost deviată de la intersecția cu DN 11.

Știre Inițială: Un accident rutier între un microbuz fără călători și o cisternă încărcată cu benzină a avut loc pe Centura Brașovului, în zona Gropii de Gunoi. La fața locului s-au deplasat detașamentul 2 de Pompieri Brasov. Aceștia transmit că nu sunt scurgeri de combustibil din cisternă.
În accident au fost răniți cei doi șoferi. Cel care conducea autocisterna a suferit o fractură la picior și este transportat la spital. Celălalt a primit îngrijiri la fața locului fără a fi nevoie transportarea lui la o unitate medicală.
La accident a intervenit o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Articolul precedentTrei victime în urma răsturnării unui camion pe câmp
Articolul următorPompieri voluntari sloveni, în vizită la Sibiu