Un tânăr de 21 de ani din localitatea Cobor, județul Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că a tulburat ordinea și liniștea publică și că a condus fără a deține permis.

“La data de 3 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 21 ani, din localitatea Cobor. Acesta, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 18, aflat în stare de ebrietate, a provocat scandal în timp ce se afla în fața unui magazin din localitate. După acest incident, tânărul care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe raza localității Cobor și a intrat în coliziune cu zidul imobilului cu nr. 186, provocând avarii atât vehiculului cât și imobilului. Tânărul a ascuns autoturismul la ferma familiei sale și a părăsit domiciliul”, explică Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.
El a fost ulterior depistat de polițiști, reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Brașov iar în privința sa urmează a fi propusă instituirea unei măsuri preventive.
Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și conducere fără permis, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

Articolul precedentStudenții de la Actorie au cucerit orașul. Cu ateliere și spectacole
Articolul următorBRAȘOV | Grupare specializată în comercializarea de etnobotanice, destructurată. Peste 100.000 de euro ridicați de polițiști