Un bărbat de 51 de ani din județul Brașov a fost reținut pentru furt calificat, în Mediaș. Potrivit IPJ Sibiu, se pare că acesta avea supra sa peste 40 de pachete de țigări și aproximativ 900 de lei pe care îi sustrăsese dintr-o unitate comercială.

“La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 01,00, polițiștii medieșeni au fost sesizați în legătură cu faptul că o persoană necunoscută a rupt lacătul ușii de acces într-o societate comercială situată pe strada Avram Iancu din municipiul Mediaș. Polițiștii care au răspuns apelului au reușit prinderea în flagrant, în interiorul magazinului, a unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Brașov, asupra căruia au fost gasite peste 40 de pachete de țigări și suma de aproximativ 900 de lei, sustrase din unitatea comercială”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Mediaș.

Articolul precedentEchipaj de poliție, acuzat că a intrat pe contrasens pentru a-și lua o colegă ce și-a lăsat copilul la școală
Articolul următorFemeie acroșată de un motociclist fără permis