UPDATE: Șoferul care a produs accidentul se afla sub influiența băuturilor alcoolice spun polițiștii. Accidentul a avut loc oe strada Horia din Brateiu.

„Un bărbat în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o căruță condusă regulamentar, din sens opus, de către un tânăr în vârstă de 17 ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei tinere în vârstă de 18 de ani, pasagera în atelaj, transportată la spital. Toți trei sunt localnici”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

După ce accidentul s-a produs atât șoferul mașinii cât și cel care conducea căruța au părăsit locul faptei. Au fost identificați de polițiști la scurt timp, la domiciliile lor. La testarea alcoolscopică a șoferului autoturismului a rezultat o concentrație de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Barbatul este cercetat penal acum pentru vătămare corporală din culpă și părăsire, iar carutasul este cercetat penal pentru părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Știre inițială: O tânără în vârstă de 18 ani a fost rănită într-un accident petrecut în localitatea Brateiu. Conform pompierilor a fost vorba despre o coliziune între o mașină și o căruță.

La fața locului s-a deplasat un echipaj Smurd Mediaș. Fetei i s-a acordat asitență medicală, aceasta suferind escoriații și un traumatism la mână. A fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe Mediaș.

Articolul precedentÎn pofida avertismentelor date de pompieri sunt tot mai multe incendii de vegetație
Articolul următorÎnfrângere la Odorhei pentru HC Sibiu