În județul Sibiu, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale, autostrăzi sau drumuri județene cu trafic rutier întrerupt ca efect al fenomenelor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui accident. 

Din fericire, în perioada 31 decembrie 2019 – 02 ianuarie 2020, pe drumurile naționale sau județene din Sibiu nu s-a produs niciun accident rutier, arată IPJ Sibiu.
La primele ore ale dimineții, vizibilitatea a fost redusă din cauza ceții, sub 200 de metri, pe autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 285 (localitatea Apoldu de Jos, județul Sibiu) – 412 (localitatea Holdea, județul Hunedoara).
“Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație, să păstreze o distanță de siguranță față de autovehiculele ce circulă în fața lor, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers și a benzilor de circulație, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste calm și o conduită preventivă în trafic”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

 

 

FOTO Arhiva

 

Articolul precedentMinivacanță de Revelion cu șoferi băuți și vitezomani. 22 de permise de conducere, suspendate în trei zile
Articolul următorPreședintele Klaus Iohannis va avea prima vizită oficială din 2020