Alături de ghidurile pentru agendele de cultură, sport și tineret, începând din 14 ianuarie, se află în consultare publică și Regulamentul privind criteriile de acordare a finanțării proiectelor sportive pentru structurile de drept public.

 

Structurile sportive de drept public care doresc să obțină o finanțare nerambursabilă pentru proiecte sportive pe anul 2020 pot consulta regulamentul privind criteriile de acordare a finanțării proiectelor sportive pentru structurile de drept public pe site-ul Consiliului Județean pe link-ul: http://www.cjsibiu.ro/fara-categorie/proiect-de-hotarare-privind-2/.

Potrivit CJ Sibiu, cei care doresc să transmită propuneri și sugestii o pot face până la data de 30 ianuarie, către Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, pe adresa de email :[email protected], persoană de contact Crina Sim, sau pot participa la dezbatere publică ce va avea loc luni, 3 februarie, în Sala de Conferințe a Consiliului Județean. 

Articolul precedentIgloo Village de la Bâlea Lac păstrează tema proiectului “Hotel of Ice”. Turiştii vor pătrunde în “Lumea Subacvatică
Articolul următorVIDEO | Fetiţă de 11 ani, lovită de maşină pe trecerea de pietoni, în Mediaş. Se caută vinovatul