Centrul de Informare Turistică din sediul Primăriei Sibiu situat în Piața Mare are nevoie de voluntari pentru a răspunde solicitărilor turiștilor repede și profesionist, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu În 1 mai a început oficial sezonul turistic, iar Sibiul se pregătește pentru un sezon estival plin de evenimente și de turiști care vor vizita orașul nostru.

În acest context are nevoie de personal mai numeros pentru  Pe lângă angajații acestui centru, Primăria Sibiu caută tineri voluntari vorbitori de engleză, germană, spaniolă sau franceză, care cunosc Sibiul și doresc să petreacă vacanța de vară într-un mod constructiv, câștigând experiență importantă pentru formarea lor profesională.

Cei interesați pot depune CV-urile la registratura Primăriei Municipiului Sibiu din Piața Mare sau le pot trimite prin e-mail pe adresa [email protected], până în data de 7 iunie 2019. La terminarea stagiului (iunie-septembrie), tinerii vor primi un certificat de voluntariat, care atestă colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu în care vor fi testate cunoștințele de limbă străină.

Articolul precedentCongresul Național de Psihiatrie reunește la Sibiu peste 750 de specialiști
Articolul următorMuzeul Astra prezent la o expoziție de măști în Havana, Cuba