La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pun în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Sibiu, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, o persoană bănuită ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, cunoscut generic sub denumirea de „cristal” (3-CMC), către consumatori din județul Sibiu.
 
Audierile se efectuează la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate  beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articolul precedentȘedință tensionată la Guvern – Discuții aprinse despre Pilonul 2 de pensii – Ce prevede noul proiect de măsuri fiscal-bugetare
Articolul următorAvertismentul lui Boloș: „Deficitul bugetar e mare. Riscăm să pierdem 75 de miliarde de euro”