Două persoane de sex masculin sunt cercetate penal, sub control judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind bănuiți că la data de 15.04.2021, cei doi ar fi sustras o placă compactoare, staționată pe partea dreapta a DN1, în fața unui imobil din Cristian.

La data de 15.04.2021, în baza sesizării efectuate de către partea vătămată, polițiștii Postului de Poliție Cristian au demarat cercetările și investigațiile necesare, în baza cărora au fost identificate două persoane de sex masculin bănuite de săvârșirea acestei fapte, mai precis un minor de 16 ani, domiciliat în municipiul Mediaș și un adult, în vârstă de 31 de ani, sibian.

După audierea celor doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, iar la data de 23.05.2021 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus măsura controlului judiciar.   

Cercetările în acest caz continuă. 

Articolul precedentPremierul Florin Cîțu: Am recuperat tot ceea ce am pierdut în pandemie. România are un grad de îndatorare mic
Articolul următorAUTOSTRADA A1 SIBIU – DEVA: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PENTRU EFECTUAREA DE LUCRĂRI