Cinci bărbați din Mediaș au fost reținuți ieri de către polițiștii din Mediaș, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, distrugere și loviri sau alte violențe.

“În fapt, în data de 20 octombrie, în jurul orei 01.50, o femeie a sesizat telefonic faptul că fratele său a fost agresat fizic într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Mediaș. În urma sesizării, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, în urma verificărilor și cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că în cursul nopții de 19/20 octombrie a.c., între două grupuri de bărbați a avut loc un conflict care a degenerat în acte de violență. Primul conflict a avut loc la domiciliul unuia dintre bărbați, imobil în care au pătruns fără drept membrii celuilalt grup. Ulterior, s-au întâlnit într-o stație de alimentare cu combustibil din Mediaș unde s-au agresat fizic reciproc. Membrii unui grup s-au retras în incinta stației, unde un angajat a acționat butonul de panică, iar la fața locului a intervenit un echipaj de la firma specializată de pază care a aplanat conflictul”, explică Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu/
Toate părțile implicate în conflict au fost identificate de către polițiștii din Mediaș, fiind vorba despre bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 35 de ani, domiciliați în Mediaș.
Împotriva acestora, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Articolul precedentVIDEO/S-au ridicat restricțiile de pe A1 din zona Aciliu
Articolul următor16 infracțiuni la regimul rutier, constatate în weekend de polițiștii sibieni