Circulaţia rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca și Obârșia Lotrului, a fost închisă astăzi, de la ora 18, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele trei nopți.

“Având în vedere specificul drumului – curbe foarte strânse și pante – există riscul ca utilajele care acționează pe acest sector de drum să fie implicate în evenimente rutiere care pot pune în pericol viața deservenților. Atenționăm participanții la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită”, spun reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Luni, pe Transalpina s-a acționat cu un utilaj multifuncțional cu lamă și răspânditor de material antiderapant.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.

A treia nopate, consecutivă, de ninsoare pe Transalpina. S-a acționat și în această dimineață, cu un utilaj multifuncțional cu lamă și raspânditor de material antiderapant, pentru asigurarea condițiilor de siguranță pentru participanții la trafic.

Publicată de Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu pe Duminică, 21 Octombrie 2018

– Foto – meteoplus

Articolul precedentDouă Campionate Mondiale în cadrul Transylvanian Grand Prix
Articolul următorEvenimentele sportive închid Piața Transilvania