La această oră, pe raza județului Sibiu se circulă în condiții normale, dar carosabilul este umed, situație care favorizează formarea poleiului, iar în zona montană ninge, potrivit SC Drumuri şi Poduri SA Sibiu.

La această oră se acționează cu utilaje cu lamă și material antiderapant pe DJ 106E Săliște -Jina și pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș.

“Vă informăm că societatea este pregatită să acționeze cu utilajele din dotare pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca)”, spune Monica Iliescu, purtătorul de cuvânt al SC Drumuri şi Poduri SA Sibiu.

Începând cu ora 4, se va acționa pe următoarele zone: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu).

“Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă, rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător”, mai spune societatea.

Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

Articolul precedentO maşină s-a răsturnat în afara carosabilului, la Hula Bradului
Articolul următor50 de tone de sare au fost împrăștiate pe Drumurile Naționale din Sibiu