Joi, 30 mai, începând cu ora 18, în Aula “Avram Iancu” a Facultății de Litere din Sibiu va avea loc conferința cu tema „Dacă ții la viața ta, încearcă să rămâi în viață! Cultura sănătății și a sufletului”, susținută de pr. prof. univ. dr. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu, alături de Alexandru Leșcău, psiholog al Asociației „Crucea Albastră”.

“Dacă întrebi pe oricine “Tu ții la viața ta?” răspunsul firesc este cel afirmativ, însă, dacă privești la fapta omului, totul devine un paradox, deoarece cuvântul spune da, iar fapta spune nu. Atunci, întrebarea care urmează este: Câți dintre noi iubim viața cu fapta și nu doar cu cuvântul?”, este mesajul organizatorilor.

„Îndrăznesc să privesc nevoile oamenilor dinspre ei, nu dinspre teoriile noastre pastorale. Fiecare se apropie de Domnul cu ale sale orgolii și răni, nevoi și biruințe calpe, gudurări și semețiri. Hristos nu are a pierde pe nimeni și din fiecare face nod de Împărăție către celălalt”, spune pr. Constantin Necula.

Intrarea este liberă, în limita locurilor.

Evenimentul este organizat în cadrul Săptămânii “Anti-Fumat”, de către Organizația Tinerilor din Sibiu.

Articolul precedentFC Hermannstadt joacă, luni, la Voluntari, un meci important în lupta pentru menținerea în Liga 1 Betano
Articolul următorRaluca Turcan: “Am votat pentru copiii noștri, pentru fiul meu!”